Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی وزارت امور خارجه ساعاتی پیش و پس از پیگیری های متعدد گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان و به دنبال آن انتشار گزارش صبح امروز این گروه از نحوه عملکرد وزارت امور خارجه و عدم اتصال این وزارتخانه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به این مسئله واکنش نشان داد و دلایل فنی خود را بیان کرد.

روابط عمومی وزارت امور خارجه در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد: «پنجره واحد خدمات وزارت امور خارجه برای ایرانیان مقیم خارج از کشور، در قالب سامانه مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی (میخک)، از سه سال گذشته در حال بهره‌برداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بنا به پاسخ این وزارتخانه، «سامانه میخک بستر شناخته شده‌ای برای ارائه تمامی خدمات کنسولی به هموطنان در حوزه‌های گوناگون شامل امور گذرنامه، امور سجلی، امور حمایتهای کنسولی و قضایی، تنظیم وکالتنامه، تایید اسناد و ... است که تمامی مراحل آن به صورت الکترونیک و یکپارچه با سایر ارگانهایی که نیازهای هموطنانمان را در حوزه‌‎های گفته شده تامین می‌کنند، عمل می‌کند.»

روابط عمومی وزارت امور خارجه اعلام کرده، «متاسفانه با توجه به اینکه، بستر ارتباطی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با مردم نیازمند داشتن خط تلفن همراه فعال به نام شخص است و ایرانیان خارج از کشور اکثرا فاقد شماره خط تلفن همراه ایران هستند، برای ایرانیان خارج از کشور این ارتباط میسر نیست و اتصال این وزارتخانه به پنجره ملی خدمات هوشمند دولت با محدودیت‌هایی روبرو شده است.»

وزارت امور خارجه در نهایت این را هم گفته که «لذا طی تعاملات انجام شده بین وزارت امور خارجه و سازمان فناوری اطلاعات کشور، مقرر گردید نحوه تامین زیرساخت‌های لازم جهت برقراری ارتباط متقاضیان خارج از کشور با پنجره ملی خدمات هوشمند دولت به نحو مقتضی مورد بررسی قرار گرفته و از سوی آن سازمان اطلاع‌رسانی شود.»

بنابر پاسخ وزارت امور خارجه اینطور برداشت می‌شود که این وزارت‌خانه که تعاملات گوناگونی با ایرانی‌های خارج‌نشین دارد و ارتباط از راه دور برایش بسیار ضروری است، در چارچوبی خارج از سامانه معرفی شده از سوی وزارت ارتباطات خدمات خود را ارائه می‌دهد. بنظر می‌رسد رفع اختلال فنی و تجمیع همه خدمات در یک تارنما، خدمات‌رسانی به ارباب رجوع را تسهیل خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قدرت منطقه ای ایران جمهوری اسلامی وزارت امور خارجه پنجره ملی خدمات خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد